hur man spelar pokervideo

hur man spelar pokervideo

Hur man spelar poker - The Ultimate Beginners Guide

Varför lära sig att spela Texas Holdem Poker:

Om du ska lära dig ett enda kortspel borde du göra det No-Limit Texas Hold'em poker. Det är ett av de enklaste pokerspelen att spela men också en av de svåraste att behärska.

Det är lätt den mest populära pokervarianten i världen och det spelas av absoluta nybörjare såväl som proffs som har levt från spelet i årtionden.

Spelets unika blandning av strategi, psykologi, slumpmässig chans och nummerkrisning är praktiskt taget oöverträffad av något annat populärt spel. No-Limit Hold'em spelas av kändisar, blivande arbetare och miljardärer.

Om du är intresserad av att lära dig att spela det själv, har du kommit till rätt ställe. Vi ställer upp dig med den ultimata startguiden till spelet.

No-Limit Hold'em, ibland känd som "Texas Hold'em", är ett pokerspel där spelarna endast får två kort. Det är allt.

Varje spelare använder sina två kort (eller ett eller inget av dessa kort, i vissa situationer) i kombination med en gemensam grupp av kort för att göra sin fem bästa pokerhand.

Det finns fyra satsningar och varje spelare kan lägga alla sina marker i mitten när som helst. Det är allure av No-Limit poker. Du är alltid bara en hand bort från att dubblera (eller tredubbla!) Din stack men du är också bara en hand bort från att bråka helt.

Det finns gott om andra stora pokerspel, men i form av enkelhet och ren popularitet är No-Limit Hold'em högsta.

Innan vi börjar de grundläggande reglerna finns det en sak du bör göra först och det är att lära och förstå grundläggande poker hand rankningar.

Troligen uppstår 90% av alla nybörjare misstag när någon tror att de har den vinnande handen. Du kan konsultera en grundläggande handrankningsguide här på PokerListings, men det är faktiskt ganska enkelt:

 1. Royal Flush (Samma sak, sekvens A-K-Q-J-T)
 2. Straight Flush (Varje sekvens är samma sak, till exempel 9-8-7-6-5)
 3. Fyra i ett slag (Fyra kort som är samma värde, till exempel A-A-A-A)
 4. Full House (Three of a kind OCH ett par)
 5. Spola (alla samma kostym)
 6. Rak (En grundläggande sekvens som 6-5-4-3-2)
 7. Tre i ett slag (Tre kort som har samma värde som 5-5-5)
 8. Tvåpar (två par, som 9-9 och 5-5)
 9. Par (Något par om det är A-A eller 2-2)
 10. Hög kort (vad ditt högsta kort är)

Se? Inte så svårt.

Gör allt du kan för att memorera handrankningarna. Fråga dig själv, upprepa dem 100 gånger eller skriv ut dem. Vad som än krävs.

Vill du ha ett hemligt tips? Det finns tre handrangeringsfel som är mycket vanliga bland amatörspelare.

Här är de vanligaste missuppfattningarna:

-- En rak beats flush (NOPE, kom bara ihåg det hela kostym>sekvens)

-- Två-par slår tre-of-a-kind (NEJ, i poker skulle du hellre ha tre ess över två ess och två kungar)

-- Övergripande kortstyrka spelar ingen roll men högt kort gör (En ös-hög flush är alltid bättre än en king-high flush)

No-Limit Hold'em använder en standard 52-kort däck, även när den spelas online. Det har inslag av både skicklighet och lycka.

Det kan spelas från var som helst från 2-10 spelare på ett enda bord. Om du har tillräckligt med bord och utrymme kan du faktiskt spela med tusentals spelare som använder turneringsformatet.

Återförsäljaren behandlar alla två kort som börjar med spelaren till vänster och slutar på sig själv.

Spelaren på återförsäljarens vänstra är den första spelaren som ska agera och de har ett val av:

 1. Betting (det här är No Limit Hold'em så att de kan satsa vilket belopp de vill ha)
 2. Kontrollerar (gör ingenting i grunden).

Om någon bestämmer sig för att satsa än resten av spelarna har möjlighet att:

 1. Ringa (sätter höjden på höjden i potten)
 2. Fällning (Giving upp handen och alla marker som de redan har förbundit sig till potten)
 3. Raising (lägger ännu fler marker i potten)

Detta fortsätter tills alla har ringt eller alla marker är i mitten.

Därifrån sätter återförsäljaren tre kort uppåt på bordet. Dessa är gemenskapskort som någon kan använda. Det här kallas floppen.

Än en gång får alla som fortfarande är i handen en chans att satsa och därmed höja eller vika. Återförsäljaren lägger ett fjärde kort på bordet som alla kan använda. Det här kallas Svängen.

Återigen får alla chansen att satsa / kolla / höja / rulla. Återförsäljaren lägger ett femte kort på tavlan som alla kan använda. Det här kallas floden.

För sista gången får alla chanser att satsa / kontrollera / höja / rulla.

Men vad om stor blind och liten blind?

Du kanske har hört dessa villkor innan och de är verkligen en del av No-Limit Hold'em. Det är inte så komplicerat som du kanske tror.

Småblinda och big blind är båda relativt små satsningar som de två spelarna på vänster omhandlaren tvingas lägga i potten innan varje hand börjar. Du är tvungen att sätta in dem utan att se dina kort vilket betyder att du är "blind".

Du kan tänka på dem som en ante om det gör det lättare för dig. No-Limit Hold'em har persienner för att öka åtgärden i annars tråkiga händer. Annars kan spelarna vikla varje hand utan konsekvenser, vilket skulle vara ett problem.

Hur fungerar bluffing i poker?

Bluffning är en integrerad del av poker, men som nybörjare vill du inte röra för mycket med det om du inte känner dig särskilt säker.

Hurså? Tja, du lär dig fortfarande relativ handstyrka, vilket innebär att du kanske inte ens vet om du faktiskt gör en bluff eller inte. Det är inte bra.

Det finns många andra strategier du kan arbeta på innan du börjar bluffa.

Allt som sagt om du verkligen vill börja doppa dina fötter i bluffkonstens så föreslår vi semifluffen. Det betyder att du inte bara bränner stora stackar med 2-7 offsuit och istället spelar händer som har potentialen att slå brädet som 9-8 eller ett litet par.

Det är en sak att förstå de grundläggande reglerna för poker men att faktiskt lyckas med spelet är en annan.

Du vill inte slösa bort en massa tid att förlora så vi ger dig några tips som förhoppningsvis ger dig en kant över de andra spelarna som bara lär spelet.

Vi kommer att täcka tre olika nivåer av strategi nedan - nybörjare, mellanliggande och avancerade - men alla tips är grundläggande nog för att starta spelarna att förstå.

Här är det bästa tipset du kommer att få så lyssna noga: Spela tight!

Du borde bara spela 18-20% av händerna på ett vanligt niohandigt bord. Du vill i allmänhet spela bra händer när du bara börjar.

Men vad är bra händer? Du kan börja med 9-9, T-T, J-J, Q-Q, K-K, A-A och A-J, A-Q och A-K. Du kan lossa upp det här området om du spelar mot mindre än åtta andra motståndare.

Samtalet är en av pokerspelarens favoritspel. Det är lätt att förstå varför: Nya spelare är inte säkra på vad de faktiskt har och om det är bra.

Rookie pokerspelare hellre skulle ringa än vad som helst eftersom de inte vill riskera ännu mer på vad som kanske inte är lika stark en hand som de ursprungligen trodde.

Men här är det med poker: Betting är mycket starkare än att ringa.

Hurså? Du kan vinna en pott utan att visa dina kort genom att satsa. Du kan inte göra samma sak genom att ringa. Det är så enkelt.

Dessutom kommer erfaren poker att ta nybörjare pokerspelare för en åktur. När en erfaren pokerspelare hittar en bra hand satsar de bara en måttlig mängd på varje gata, eftersom rookie betalar dem ut på varje gata.

Av alla dessa skäl är det värt att satsa eller satsa igen, även om du inte känner dig helt bekväm med att göra det.

Bli inte generad om du förlorar en hand!

Poker har ett sätt att göra även de mest erfarna spelarna ser helt dumma ut. Det är bara spelets natur.

Du kommer att få tag i den värsta handen. Du kommer att förlora stora krukor. Du kommer att missuppspela din hand.

Ibland när du lär dig som kan leda till allvarliga "känner dåliga, man" stunder. Svettas inte. Bara fortsätter spela och arbeta på ditt spel. Det kommer ta lite tid att hänga på det.

Satser och rader är särskilt värdefulla.

Utan att veta kontexten av en spelad hand kan du inte godtyckligt säga vilken hand som ska vinna men det finns händer än en tendens att vinna mer än andra.

Säg att du har pocketfives. Floppen kommer A-8-5. Detta är ganska mycket en idealflop eftersom din handstyrka är väldigt dolt. Människor kommer att ha en mycket svår tid att sätta dig på den exakta handen och de kan till och med ha floppat ett stort par essar.

Du kan göra samma argument om sträckor och hela hus.

Å andra sidan finns det händer som är svåra att dölja. Om du har trip fives (det är en fem i handen och två på brädet) då kommer många människor att förvänta sig tre-of-a-kind.

Samma sak gäller spolar, vilket är väldigt enkelt för att ensliga nybörjare identifierar (även om du kan fånga någon med lägre spolning, vilket är bra).

Position är väldigt viktigt i poker!

Vad är positionen, du frågar? Det är den ordning i vilken spelare tvingas satsa / kontrollera. Efter floppen börjar beställningen alltid med spelaren till vänster om återförsäljaren.

Generellt är det alltid bäst att gå sist eftersom du får se vad alla andra framför dig ska göra. Här är de fyra största anledningarna att spela i position:

Fyra stora anledningar att spela i position:

 1. När det är din tur att agera, har du mer information än dina motståndare.
 2. Position ger dig "bluff equity", vilket betyder enkla, billiga och effektiva bluffmöjligheter.
 3. Med sista gången kan du göra mer exakta värde satsningar.
 4. Med den senaste åtgärden får du kontroll över den slutliga pottstorleken.

Det betyder att du kanske vill göra några fler satsningar när dealerns knapp är framför dig eftersom alla andra måste gå före dig efter floppen.

Bli inte för knuten till goda händer.

Pocket King och pocket queens är mycket starka händer. Faktum kvarstår emellertid att en ess på floppen kan stava doom för dig om du håller dem.

En ess på floppen betyder inte nödvändigtvis slutet för kungar eller drottningar, men du bör åtminstone vara försiktig. Dessutom om styrelsen har massor av spola kort eller raka kort bör du vara försiktig, oavsett vad din ficklampa är.

Var försiktig när du spelar ess-drottning.

Du vet hur vi sa att uppsättningar och sträckor är fantastiska eftersom deras värde är dolt? Ace-queen är snällt motsatsen eftersom det ser bra ut men det tenderar att vara en stor förlorare i en oerfarna spelarehänder.

Det är singlehandedly den största problem hand i poker (med pocket jacks som en nära sekund).

Varför är ess-drottningen så dålig? Det brukar hända att i stora krukor är ess-drottning en stor förlorare.

Ace-queen blir dominerad av ess-kung när en ess landar på floppen och det kan också falla lätt för två-par typ händer ganska lätt.

Pocket jacks är också en oroande hand men de har mycket mer värde om du lyckas få en flopp utan överkort (ess, kungar eller drottningar).

När du väl har grunden ner bör du börja ägna stor uppmärksamhet åt dina motståndare.

Du kan bli förvånad att lära dig att en stor mängd poker läser inte kommer från subtila fysiska "berättar" (som att skrapa din näsa eller spelar nervöst med dina marker) men istället från mönster.

Om en spelare satsar hela tiden är chansen att de spelar lite söta kort. På samma sätt om en spelare viks hela tiden kan du göra antagandet att de bara spelar ganska starka händer.

Detta är mycket förenklat men ligger till grund för att läsa andra spelare, vilket är en viktig del av poker.

Poker innebär matte. Du behöver inte vara ett genial för att förbättra ditt spel.

Bara förstå de grundläggande oddsen bakom att slå vissa händer kan vara mycket fördelaktigt för människor som bara börjar.

Här är en väldigt enkel för dig: 221-1. Det är oddsen att få fickor. Det betyder statistiskt får du bara ess i genomsnitt varje 221 händer. Lägger saker i perspektiv eller hur?

Här är en guide till några av de vanligaste oddsna du kommer att delta i online poker eller live poker:

 1. Behandlas ett par - 17-1 (5,9%)
 2. Behandlas ess - 221-1 (0,45%)
 3. Behandlas ace-king lämpad - 331-1 (0,3%)
 4. Flopping en uppsättning med ett fickpar - 8,5-1 (11,76%)
 5. Flopping-tvåpar (utan fickpar) - 48-1 (2,02%)
 6. Göra en flush vid floden (floppade fyra av en kostym) - 1,9-1 (35%)
 7. Göra en öppen sträcka rakt vid floden - 2.2-1 (32%)
 8. Ett fullt hus vid floden (flopped three-of-a-kind) - 2-1 (33%)

Ett bra sätt att komma upp till snabbhet

Så du förstår hand rankningar och det grundläggande spelspelet bakom poker. Vad är nästa steg? Spelar några händer.

Det finns inget snabbare sätt att få fart än att spela en massa händer i en låg stressmiljö. Det är här online poker kommer in. Heck, pokersajter ställer även in dina persienner för dig!

Du kan vänta tills du har alla dina vänner runt för ett hemmamatch men det kan ta lite tid och det finns en bra chans att spela kommer att gå otroligt långsamt.

Istället är ett riktigt bra alternativ bara att hämta en gratis pokerapp. De flesta stora pokersajterna har spelappsappar och deras programvara är utmärkt. Alternativt kan du bara spela Facebook poker eller något liknande.

Tanken är att bara spela en massa händer och bli bekväm med spelets flöde. Du kan bli förvirrad av några saker först men appsna gör aldrig misstag så du vet att potten går till rätt spelare.

När du är bekväm kan du förmodligen gå i pension med Play Money-appen eftersom folk spelar mycket annorlunda när de inte spelar för pengarna.

Vilka är de bästa webbplatser eller appar som du kan spela poker på?

Det bästa sättet att börja spela är att bli informerad om de bästa online pokerrummen du kan anmäla dig till. Här på Pokerlistings är vi stolta över att ha De bästa anpassade bonusarna För online pokerspelare så utnyttja och registrera dig via våra länkar.

Vår bästa rekommendation för att spela poker på ditt skrivbord eller mobilenhet är 888 Poker. Du kan se vad vi tycker om 888 läs vår recension HÄR.

Om du letar efter en mycket bra gratis poker app alternativ att spela på din surfplatta eller telefon är vår rekommendation definitivt Appeak Poker. Prova gratis på din mobilenhet eller spela direkt på Facebook.

PokerListings for Mobile: Få de senaste nyheterna om poker, strategitips, regler, verktyg, videor och recensioner på poker med exklusiva bonusar!

Video Tutorials - Titta på dessa videor och börja spela poker

Känner du inte dina samhällskort från dina royal flushes? Denna lättlästa video visar dig de grundläggande reglerna, handrankningarna och åtgärderna som definierar pokers mest populära format: No-Limit Texas Hold'em.

Upptäck vad det innebär att komma till showdown vid pokbordet, och när du gör och behöver inte visa din hand i No-Limit Texas Hold'em. Dessutom lära dig viktiga pokersatser som "muck9rsquo; och titta på användbara exempel på hand i handling.

Lär skillnaderna mellan starthänderna i poker, vad "non-paired9rsquo; och "suited9rsquo; medelvärde och hur värdefulla dina kort är pre-flop. Det finns till och med några grundläggande strategier för att vinna på borden som kastas i bra takt.

Bekanta dig med de 10 grundläggande handrankningarna som styr Texas Hold'em. För detaljer om hur man spelar andra spel som Omaha och Razz, kolla in Games-sidan.

Pokers mest kända hand, en royal flush kan inte slås. Den består av ess, kung, drottning, jack och tio i en enda kostym.

Fem kort i följd, i samma färg. I händelse av slips vinner den högsta rangen längst upp i sekvensen.

Fyra kort av samma rang och ett sidokort eller "kicker9rsquo ;. I händelse av slips vinner den högsta fyra i ett slag.

Tre kort av samma rang och två kort av en annan matchande rang. I händelse av slips vinner de högsta tre matchande korten.

Fem kort i samma kostym, inte i följd. I händelse av slips vinner den spelare som har det högst rankade kortet.

Fem otillgängliga kort i följd. I händelse av slips vinner det högst rankade kortet längst upp i sekvensen.

Tre kort av samma rang och två orelaterade sidokort. I händelse av slips vinner den högst rankade tre i ett slag.

Två kort av matchande rang, två kort med olika matchningsrankning och ett sidokort. I händelse av slips vinner det högsta paret.

Två kort med matchande rang och tre orelaterade sidokort. I händelse av slips vinner det högsta paret potten.

Varje hand som inte kvalificerar sig under kategorierna listade. I händelse av slips vinner det högsta kortet, till exempel "ace-high9rdquo ;.

Gratis Video Poker - Gratis Direktspel Video Poker

Video Poker är oerhört populärt i Vegas kasinon. Intressant är det bara under de senaste åren att slots har tagit över pokermaskiner i popularitet hos kasinon.

Video poker kan betala bra om du vet hur man spelar spelet ordentligt. Det är därför som så många spelare gillar att behärska en enda version av videopoker, som "Bonus Poker" och "Jacks or Better" istället för att spela dem alla.

Har du lust att spela video poker online för pengar? Ta en titt på vår riktiga pengar slots sida där vi har all den bästa informationen och en lista över de bästa kasinon att spela.

Det finns en hel del anledningar till Video Poker-maskinernas överklagande, inklusive mycket höga återbetalningsfrekvenser (om du spelar den rätta strategin) och också att de erbjuder spelarna ett spel poker på fluga.

Det är inte nödvändigt att spendera timmarna med ett riktigt bordspel, du kan bara sitta och spela i 5 minuter och fortsätta sedan.

Videopoker har funnits i över 30 år, även om det verkligen blev populärt på 1980-talet, främst på grund av att datorer började bli kraftfulla nog för att erbjuda ett spel till hemanvändare.

Under denna tid blev spelet också populärt i kasinon som ett riktigt pengar spel. Spelare kan spela för pennies, helt igenom till många dollar per hand och så appellerar till spelare på alla nivåer.

Spelet i sig följer vanligen samma schema som Texas Holdem, det spel som är mest populärt på TV: n och i hela USA och Kanada.

Spelet initieras med affären. Fem kort skickas till spelaren och spelaren ges möjlighet att hålla eller kassera några av korten. Tanken är att få bästa möjliga hand och maskinen betalar vissa vinster över ett visst tröskelvärde.

Så, till exempel på Jacks eller bättre, skulle maskinen betala ut på en hand som har ett par Jacks eller bättre (jag, e, ett par drottningar eller tre i ett slag).

Dessutom blir utbetalningarna större, eftersom kraften i handen du får är bättre. Så får du en mycket större utbetalning för en hand som består av 4 av ett slag, än vad du skulle om du hade ett par jacks

Utbetalningen av alla spel visas alltid tydligt och det finns olika typer av spel att spela. Jacks eller bättre video poker är ett speciellt spel, men andra spel involverar Jokers (som vilda kort). Så det finns också spel som Jokers Wild Video Poker som erbjuds på de flesta kasinon

I andra spel finns det andra vilda kort än jokers. Till exempel, deuces wild video poker är verkligen populär i kasinon. I det här spelet är alla 2-talet vilda.

Vissa människor gillar att spela flera händer samtidigt. För de spelarna ser du ett par maskiner där spelaren erbjuds 5 händer samtidigt. Det finns även maskiner som erbjuder 50 händer samtidigt. Till exempel kan du få 50 handkontakter eller bättre och även 50 handjokers vilda spel både online och på kasinon.

Ett annat intressant spel för något annat är Hi Lo video poker, vilket lägger till aspekten av det högre lägre spelet du kanske ser i Play Your Cards Right spelshow.

Vissa videopokermaskiner är anslutna till progressiva jackpots. Med dessa spel, om du slår den bästa vinsten (royal flush) får du ett enormt jackpotpris. Vanligtvis är jackpotten endast tillgänglig för spelare som satsar på "max" -spel - det betyder att de måste spela toppdominansen per hand

I början av 1970-talet, när video poker introducerades och fortfarande kämpade för acceptans, så kallades maskinerna vanligen som "poker slots." Och video poker har mycket gemensamt med spelautomater. De är lätta att använda, kräver ingen interaktion med en återförsäljare eller med andra spelare. Kortkombinationer, som slitsrullar, styrs av en slumptalsgenerator.

Men video poker lägger till något spelautomater inte har - ett skick av skicklighet. Spelarna har beslut att göra det som påverkar resultatet. Och för att kort måste hanteras från ett slumpmässigt blandat 52-kortdäck - eller 53 kort, när det gäller Joker Wild Machines - är möjliga kombinationer kända, kan frekvensen av kombinationerna beräknas och en optimal spelning strategi kan utformas. Faktum är att när kasinoer öppnade Missouri under en lag som förbjöd olyckshändelser fick kasinon erbjuda videopoker som ett spel av skicklighet, trots att slots, som chansspel, fick vänta tills väljare ändrade lagen.

De bästa videospelen, som spelas skickligt, erbjuder odds som rivaliserar något bordsspel. Grundspelet Jacks or Better, i sin fulla betalningsversion, returnerar 99,5 procent med optimal spelning över långdistans. Andra maskiner, särskilt vissa versioner av Deuces Wild, ger en positiv förväntan till spelaren - det vill säga på lång sikt kommer de att returnera mer än 100 procent med optimal spelning.

Varför erbjuder kasinon spel som kan slås? Eftersom bara en väldigt liten andel av spelarna känner till grunderna för korrekt spelning. Tillräckliga misstag görs att kasinon faktiskt betalar 2 till 4 procent mindre än förväntan för skickliga spelare. På konkurrensutsatta marknader går kasinon mellan två val - erbjuder ett lönbord så bra att de bästa spelarna kan förvänta sig att göra vinst på lång sikt eller erbjuda lägre lönebord och riskera att köra bort de svagare spelarna som är kasinot bröd-och-smör kunder. På mindre konkurrensutsatta marknader där efterfrågan på rymd att spela är bra kommer kasinon att erbjuda lägre betalningsmaskiner eftersom de kommer att spelas trots de låga lönen.

Tillräckliga amerikaner har en lätt kännedom om rankningen av pokerhänder som video poker har blivit ett av de mest populära kasinospelna. Eftersom spelmarknaderna är mogna och spelarna blir mer erfarna har efterfrågan på videopoker tenderat att bli starkare. I Nevada ägnar kasinon med en klientell av lokalbefolkningen mer än 50 procent av slotsutrymmet till videopoker, och det finns videopoker barer som erbjuder få andra spelalternativ. De stora orterna som tillgodoser turister vänder en lägre andel utrymme till video poker, cirka 10 procent till 15 procent. Det handlar om den procentandel du hittar i andra United States spel destinationer. I Missouri, så snart väljare godkände chanser, var omkring 80 procent av slitsplatsen överlämnad för att rulla slots.

I början av 1980-talet ingick Si Redd och hans nya International Gaming Technology ett licensavtal med Ballys Manufacturing som gav IGT ensamrätt att tillverka video poker maskiner. Få personer kände igen potentialen vid den tidpunkten, men det gav IGT den ökning som behövdes för att bli Ballys huvudkonkurrent för att producera elektroniska spelapparater. IGT och Bally producerar idag båda videopokermaskiner, och deras maskiner tar upp det mesta av golvytan som ägnas åt elektroniska spelapparater över hela landet.

Om du är redo att gå med i videopokervillen, har du hittat rätt artikel. På de följande sidorna lär du dig att navigera i havet med knappar och blinkande lampor som är en video poker maskin, samt tips och taktik för att komma ut en vinnare. Låt oss börja med en snabb uppdatering på de vinnande händerna i poker.

Alla utbetalningar baseras på fem kort pokerhänder, som rankas enligt följande:

Video poker är det enda spelet i kasinot där övning och lite smart shopping kan göra att du kan bli en stor vinnare i kasinot. Varför spela med dina pengar när kasinon ger dig ett riktigt skott för att vinna pokerpoker. Detta är ett spel som kan slås!

Till skillnad från traditionella spelautomater är video poker det enda spelet där lönebordet tydligt anger avkastningen på din spel dollar, baserat på din förmåga att spela matematiskt korrekt. Genom att träna ditt favoritspel gratis hemma kan du lära dig att spela perfekt. Inte bara kan du vinna mer pengar, men du kan också njuta av vinning, matsal och underhållning avsatt för kasinots bästa spelare.

Speltips - Strategier och tips som hjälper dig att maximera dina avkastningar för några av våra senaste spel.

Betalningsbord - Lära sig hur "handla smart" och identifiera de bästa oddsen på dina favoritspel. Video poker visar faktiskt spelets ekonomiska avkastning och dina teoretiska odds för att vinna. Varför ta chanser med video och spinnrullspår när du kan lära känna igen de bästa oddsna med en blick och träna för att bli en vinnare?

vidskepelse - Video poker är full av gamla kvinnors berättelser och myter om hur spelen fungerar och hur man spelar. Få den raka scoopen från dina insidervänner på VideoPoker.com.

Göra och inte göra - Det finns några grundläggande gör och inte alla spelare borde veta och följa om de verkligen vill vinna på video poker. Dessa tips kommer att öka din roliga och ditt resultat.

Statistik - Här är din chans att förstå oddsen att du kan dra den fjärde essen, eller hur ofta kommer Royal Flush.

Klassiska dansarens svar - Bob Dancer - en av de bästa videopokexperterna - tillhandahåller varje månad videopokerstips och svar på några vanliga och inte så vanliga frågor.

Utbildningsprogram -Video Poker för vinnare är ett omfattande och funktionsrikt program för den avancerade spelaren. På den här webbplatsen erbjuder vi också vår exklusiva träningsläge för GOLD-medlemmar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map